Commentaren: 48
 • #48

  Michael Buitenkamp (maandag, 20 mei 2024 20:27)

  Wij zijn zeer tevreden over het werk Martien. Nu meerdere keren bij hem diensten afgenomen. Dat laat wel zien dat we erg tevreden zijn over Martien zelf en zijn werk. Niet alleen het werk is altijd netjes maar ook de "werkplek" word zeker zo netjes achtergelaten.

 • #47

  Mieke & Gerard v.d.Westelaken (vrijdag, 17 mei 2024 19:24)

  Mei 2024
  Wij zijn zeer tevreden met het door Martien uitgevoerde werk – denkt mee met de kleurkeuzen, legt zijn wijze van werk en uitvoering uit, communiceert duidelijk en op een gezellige wijze, werkt netjes, zonder onnodige rommel en komt afspraken na. Kortom, wij raden hem bij fam. en vrienden zonder meer aan.
  Mieke & Gerard

 • #46

  Mirjam (woensdag, 17 april 2024 23:41)

  Deze schilder is een aanrader. Prettige communicatie, hij komt afspraken na en levert keurig werk. Erg blij met het resultaat. Dankjewel!

 • #45

  Karin (donderdag, 04 april 2024 22:10)

  Martien heeft al meerdere werken geschilderd bij ons en we waren altijd super tevreden. Het schilderwerk ziet er altijd top uit, hij werkt super nauwkeurig en alles word netjes opgeruimd.
  Martien maakt goede en duidelijke afspraken, communiceert heel fijn en het is altijd leuk om hem in huis te hebben.
  Schildersbedrijf Martien Brouwer raden we vol vertrouwen aan (ook zou dit de wachttijden nog langer maken ;-)).

 • #44

  Jorn & Ute (zaterdag, 30 maart 2024 16:49)

  Ons houtwerk buiten lacht weer, zoals Martien het zelf verwoordde. En dat is ook echt zo. Wij zijn super tevreden. Martien communiceert prettig en hij werkt erg netjes. Hij ruimt alles naderhand ook netjes op. Toen er op onze voordeur toch nog wat blaasjes bleken te zijn ontstaan, kwam hij het probleem heel snel oplossen. Wij raden Martien zeker aan.

 • #43

  Dennis Verhoeven (maandag, 12 februari 2024 12:08)

  Schilderbedrijf Martien Brouwer heeft onlangs ons kantoorruimte geschilderd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Goede voorbereiding en een heel mooi resultaat.

  Wij raden dan ook zeker aan om met Schilderbedrijf Martien Brouwer samen te gaan werken wanneer u op zoek bent naar professioneel schildersbedrijf!

 • #42

  Claus Patz (zondag, 04 februari 2024 12:17)

  Martien Brouwer heeft ons aangenaam verrast met zijn uitstekende dienstverlening. Gedurende de eerste anderhalve week van januari heeft Martien ons volledige huis van binnen voorzien van een frisse verflaag. Zijn professionaliteit en betrouwbaarheid sprongen eruit, aangezien hij altijd stipt op tijd was en zijn afspraken nauwgezet nakwam.

  Een van de grootste pluspunten van Martien is zijn vermogen om deskundig kleuradvies te geven. Zijn suggesties voor gedurfde kleurkeuzes waren precies wat ons interieur nodig had. Het resultaat is verbluffend en we zijn meer dan tevreden met de nieuwe uitstraling van ons huis.

  Wat Martien onderscheidt, is zijn ongeëvenaarde aandacht voor netheid tijdens het schilderproces. Zelden hebben we een schilder zo georganiseerd en schoon zien werken. Geen spoor van verfspetters of rommel, wat het hele ervaring des te aangenamer maakte.

  We kijken al uit naar de volgende samenwerking, aangezien Martien in het voorjaar terugkomt om de buitenkant van ons huis onder handen te nemen. Zijn toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid geeft ons het volste vertrouwen dat dit project net zo succesvol zal zijn als het vorige. Martien heeft onze verwachtingen overtroffen en we bevelen zijn diensten ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een professionele schilder met oog voor detail en kwaliteit.

 • #41

  Ronald (vrijdag, 19 januari 2024 18:47)

  Martien levert echt vakwerk voor binnen en buitenschilder werk. Hij is flexibel en gaat pas weg als je tevreden bent. Werkt netjes en aan het einde van de dag zie je, behalve aan het schilderwerk, niet dat hij is geweest.
  Martien is prettig om in huis te hebben, maakt goede en duidelijke afspraken en communiceert goed.
  Al met al, top! Kan hem iedereen aanraden!

 • #40

  Asha & Thijs (dinsdag, 05 december 2023 16:11)

  We waren op zoek naar een schilder voor wat binnen schilderwerk en onze buren raadden Martien van harte aan, hij had al meerdere werken bij hun gedaan.
  Ook wij zijn super tevreden met het werk van Martien! Heldere communicatie, denkt mee, altijd vriendelijk, laat alles netjes achter en levert top werk.
  Martien heeft bij ons de binnenkant van onze houten kozijnen geschilderd en meteen alles weer strak afgekit zodat er geen lelijke rafelrandjes meer op het glas zitten. Onze volgende klus laten we zeker weer door hem uitvoeren.

 • #39

  Senne en Linse (zondag, 12 november 2023 11:50)

  Via via leerden wij Martien kennen en sindsdien vragen we hem voor iedere schilderklus opnieuw. Martien heeft veel vakkennis en denkt actief met ons mee. Hij is nauwkeurig en het schilderwerk ziet er altijd top uit. Bovendien is het prettig om Martien in huis te hebben en hebben we nooit getwijfeld om onze sleutel aan hem te overhandigen. Wij raden Martien vol vertrouwen aan!

 • #38

  Wilhelmien & Eric (zondag, 08 oktober 2023 15:42)

  Martien levert heel mooi schilderwerk af. Vooraf heeft hij ons goed geinformeerd over de staat van het schilderwerk en vervolgens geadviseerd.
  Martien werkt nauwkeurig en heeft oog voor detail. We hebben inmiddels al enkele complimenten gekregen over het schilderwerk. Wat ons betreft een asnrader

 • #37

  Rene en Marielle (vrijdag, 02 juni 2023 19:07)

  Ons huis ziet er weer als nieuw uit door het schilderwerk van Martien en Dave. Ze werken snel, hard, zeer zorgvuldig en vakkundig. Repareren plekken in het hout. Communiceren goed wat ze gaan doen elke dag en respecteren de klant. Ze laten geen rotzooi achter en ruimen alles netjes op elke dag.
  Als wij weer schilderwerk hebben dan laat ik het hen graag weer doen.
  Ik zou ze zo aan een ieder aan bevelen.

 • #36

  Wilbert en Judith (zondag, 19 maart 2023 21:49)

  Bijna 20 jaar geleden kwam Martien voor het eerst onze woning in Empel schilderen. Regelmatig het schilderwerk door Martien en Dave laten bijwerken. Recentelijk hebben ze van onze nieuwe woning in Berlicum de binnenkant van boven naar beneden geschilderd. Zeer vakkundig uitgevoerd en uitermate klantvriendelijk. Deze vakmensen kun je gerust alleen in je huis aan het werk laten. Ook de service achteraf is prima.

 • #35

  Maurice van der Donk (zondag, 26 februari 2023 08:50)

  Niets dan lof voor deze jongens! Ze werken erg netjes en geen vraag is te veel. Dit zijn geen bouwvakkers maar echte vaklieden die met veel respect met de klant en zijn spullen omgaan. Ook de service nadien is goed. Indien nodig komen ze nog een keer terug. Ik beveel deze 2 mannen aan iedereen aan!

 • #34

  Kees en Marianne Schuurhuizen (vrijdag, 10 februari 2023 15:51)

  Wij zijn ontzettend tevreden over schildersbedrijf Martien Brouwer. Zij gaan met onze spullen in huis om zoals zij dat ook met hun spullen doen. Daarnaast zijn zij zeer kritisch op hun werk en staan zij open voor ideeën en bieden zij een goede oplossing als er al iets fout gaat.
  Er werd tijdens de werkzaamheden constant geveegd en gestofzuigd.
  Kortom alleen maar lof voor dit bedrijf en zeer aanbevelens waardig!

 • #33

  Maartje Maas (zondag, 05 februari 2023 20:18)

  Wij zijn heel erg tevreden over schildersbedrijf Martien Brouwer. Martien is duidelijk in zijn communicatie, komt zijn afspraken na en werkt samen met Dave zorgvuldig. Daarnaast laten ze heel mooi schilderwerk en een netjes huis achter. We zijn erg blij met het resultaat (vooral de oude paneeldeur die verstopt was achter een houten plaat en weer helemaal is opgeknapt) en zien ze graag volgend jaar weer terug!

 • #32

  Pieternelle (dinsdag, 13 december 2022 21:15)

  Een heel fijn bedrijf om mee te werken!
  Doet wat hij beloofd, komt alle afspraken na. Schilderwerk ziet er perfect uit. Ze hebben van mijn oude binnendeuren werkelijk mooie frisse deuren gemaakt waar ik ontzettend blij mee ben. Vakwerk dus.
  Al het afval wordt meegenomen nadat er is gestofzuigd.
  Kortom: topbedrijf!

 • #31

  fam. Slaats (woensdag, 02 november 2022 11:28)

  Alle lof voor schildersbedrijf Martien Brouwer
  Allereerst een prettige open communicatie (er wordt meegedacht, advies gegeven).
  Er wordt accuraat en grondig gewerkt. Voor de laatste meter plank in de nok, werd een andere hoogwerker gehaald.
  Kortom vakmanschap. Een professioneel bedrijf wat we iedereen kunnen aanbevelen

 • #30

  Jasper van den Berg (dinsdag, 11 oktober 2022 20:06)

  Al vanaf het eerste begin een goed gevoel bij het bedrijf gehad, goeie open eerlijke communicatie.
  Bij het starten van de klus merkten we gelijk al dat t goed ging komen, Martien en Dave werken netjes, schoon en goed.
  Tijdens de werkzaamheden kwam er aan t licht dat er in ons kozijn een doorgerotte glaslat zat, ze hebben me tijdens het werk in staat gesteld (en geholpen) om eea te repareren zodat t kozijn de komende jaren nog mee kan, ik waardeer deze houding, flexibiliteit en manier van werken heel erg.

  Erg tevreden met t resultaat, zoek niet verder, bel Martien!

 • #29

  Ronald Versteijnen (maandag, 26 september 2022 16:19)

  Martien en Dave hebben bij ons al verschillende verfklussen uitgevoerd. Iedere keer weer naar volle tevredenheid door vakmanschap, oog voor detail, eerlijk advies en prettige communicatie. Een absolute aanrader dus!

 • #28

  Mark en Wendy van Hal (vrijdag, 09 september 2022 19:57)

  Super goede schilder. Reeds 2x bij ons gewerkt. Gezellig, professioneel, betrouwbaar, goede communicatie en advies. Wij zijn erg tevreden.

 • #27

  Jean-Paul (maandag, 13 juni 2022 19:58)

  Martien en Dave zijn twee vakmensen. Ze hebben Oog voor detail en denken mee en geven goed advies. Daarnaast leveren ze perfect werk af en zijn ze nog gezellig ook. Al meerdere keren bij ons geverfd ( buiten en binnen). Wij kunnen hen bij iedereen aanraden.

 • #26

  Hans (zaterdag, 11 juni 2022 19:44)

  Huis weer strak in de lak. VAKWERK. Werkt netjes en schoon. Ben heel tevreden.

 • #25

  Senne (maandag, 07 maart 2022 09:33)

  Wij laten al ruim 5 jaar al ons schilderwerk door Martien doen. Iedere keer zijn we tevreden. Martien komt zijn afspraken na en is altijd op tijd. Dit in tegenstelling tot veel andere ZZPers. Hij werkt netjes en maakt zelfs de woning schoon nadat de klus klaar is. Hij is vriendelijk en heeft eerlijke prijzen die passen bij de kwaliteit die hij levert. Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

 • #24

  Eva (donderdag, 24 februari 2022 13:10)

  Vakkundig en betrouwbaar, precies zoals op de website staat. Ondanks verschillende tegenslagen buiten de beinvloedingssfeer uitstekend werk en dito samenwerking. Boven verwachting.

 • #23

  Ton Tuerlings (zondag, 06 februari 2022 10:37)

  Martien heeft, samen met een collega, onlangs mijn huis van binnen perfect geschilderd. Wat een vakmensen, het ziet er keurig netjes uit. Oog voor detail en perfectionistisch. Wat ik ook heel prettig vond waren de gevraagde en ongevraagde adviezen en manier waarop er gecommuniceerd werd, duidelijk helder en afspraken worden nagekomen. Ook het voortraject , de offerte etc was goed. Daarnaast was het ook nog eens beregezellig om Martien over de vloer te hebben. Kortom superblij met het resultaat, echt een aanrader!!

 • #22

  Hanneke van der Lee (maandag, 15 november 2021 18:43)

  Keuken en huisksmer zijn geschilderd door Martien en collega. Ik kan hen iedereen aanbevelen. Afspraken worden nagekomen, er is netjes gewerkt en het ziet er strak uit.
  Ieder zijn vak en zo is het.

 • #21

  Jolande Frederiks (zaterdag, 09 oktober 2021 20:23)

  Zeer harde werkers, zeer nauwkeurig en een goed advies! Echt top! En vriendelijk!

 • #20

  Fam. V.d. Wel (zondag, 06 juni 2021 15:25)

  Wij zijn zeer tevreden met het schilderwerk.
  Ook de manier waarop er gewerkt is was prettig en we hebben weinig overlast ondervonden tijdens de werkzaamheden.

 • #19

  Familie van der Heijden (donderdag, 25 maart 2021 22:33)

  Wij hebben voor de 2e keer ons huis laten schilderen door Martien. Goed advies, afspraken nakomen, kwaliteit, snelheid en dat alles netjes en met een glimlach. Wat wil je nog meer? Ook deze keer weer zeer tevreden!

 • #18

  Raymond van Schijndel (zondag, 24 januari 2021 19:46)

  Schildersbedrijf Martien Brouwer heeft mijn opdracht meer dan netjes uitgevoerd. Ze werken volgens de afspraken en gaan voor een perfect eindresultaat. Eventueel meer en minderwerk wordt duidelijk besproken. Wij zijn tevreden!

 • #17

  Carla Jonkman (vrijdag, 08 januari 2021 20:50)

  Martiens schilders werken netjes en vakkundig. Erg tevreden over het resultaat��

 • #16

  fam Stakenburg (woensdag, 06 januari 2021 20:42)

  ons huis heeft weer een opfrisbeurt gehad van deze vakschilders, echt top. werkt schoon, netjes en niet onbelangrijk, schilderen perfect. echte vakmannen die ik absoluut kan aanraden.

 • #15

  Joost (dinsdag, 22 december 2020 20:30)

  Wij zijn zeer tevreden! Martien luistert goed naar wensen en vertelt hoe hij deze gaat invullen. Hij en Dave zijn echte vakschilders. Ze werken netjes en het schilderwerk is gewoon goed.

 • #14

  André (zondag, 22 november 2020 12:07)

  Martien heeft al veel schilderwerk bij ons gedaan en elke keer zijn we super tevreden. Hij komt de afspraken na, het is een heel prettig iemand om in en bij je huis te hebben (dat is toch ook belangrijk), hij denkt mee en hij levert perfect schilderwerk af. Zonder enige twijfel: 100% aanbevolen!!

 • #13

  Peter (dinsdag, 13 oktober 2020 12:56)

  Martien heeft in ons nieuwe huis een aantal muren, nieuwe voordeur, een oude kast en luiken geschilderd. Naast snelheid en “afspraak is afspraak” levert hij kwaliteit, werkt netjes en is zelfs nog niet tevreden als de klant dat al wel is. Goed is niet goed genoeg. Het moet voor hem perfect zijn. Kortom: meer dan tevreden!

 • #12

  Erik en Sharon (maandag, 12 oktober 2020 20:08)

  Martien heeft bij ons het hele huis aan de binnenkant geschilderd/getext. Tevens op 2 slaapkamers een lambrisering geschilderd en op 1 slaapkamer een muur met nis (over het plafond) geschilderd. Alles ziet er zo mooi uit. Martien is een echte vakman en zeer prettig in omgang. Wij zijn super blij met het eindresultaat.

 • #11

  Michel (maandag, 06 april 2020 06:41)

  Na 6 jaar het huis weer laten schilderen aan de buitenkant.
  Prijs en kwaliteit zijn nog steeds van ongekend niveau. Zeer tevreden.
  Betrouwbaar en vriendelijk ook.

 • #10

  Bram (zaterdag, 15 februari 2020 18:18)

  Martien en Dave hebben de afgelopen 2 weken ons hele huis in Empel van binnen geschilderd (muren, plafonds, trappen en alle deuren). Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Ze werken bovendien erg netjes en zijn tevens heel prettig in de omgang. Kortom: wij bevelen Martien Brouwer van harte aan!

 • #9

  Marloee (vrijdag, 14 februari 2020 13:42)

  Martien en Dave hebben mijn huis van binnen helemaal geschilderd. Geen kleur was te gek, en alle vragen werden netjes opgelost. Prettig in de communicatie, en maakt duidelijke afspraken. Dus je weet altijd waar je aan toe bent. Werkt heel netjes en met kwaliteit. Iemand die je kan vertrouwen. Badankt heren!

 • #8

  Fam. Nijkamp (dinsdag, 21 januari 2020 21:47)

  Martien gaf vooraf een overzichtelijke offerte en werkte vervolgens heel nauwkeurig en volgens afspraak. Hij let op details, is zeer netjes en stelt hoge eisen aan het werk. Hij heeft al verschillende klussen in ons huis gedaan en blijf hem vragen voor eventuele volgende klussen. Heel tevreden dus!

 • #7

  Wim van den Dungen (donderdag, 16 januari 2020 18:48)

  Martien heeft de binnenzijde van ons appartement geschilderd en fantastisch werk geleverd. En dat tegen een heel redelijke prijs. Ook vonden we het erg fijn dat hij meedacht met onze wensen, goede tips gaf en de boel schoon hield. Ons huis ziet er weer pico bello uit. We kunnen iedereen aanbevelen met hem in zee te gaan.

 • #6

  Erwin (zaterdag, 16 november 2019 10:42)

  Super schilder en goede service

 • #5

  fam meerbach (woensdag, 17 mei 2017 14:35)

  nette en ervaren schilders mooi schilder werk ben er heel blij mee en geef daarom cijfer 9

 • #4

  Fam. Gommans 5-20-17. (zondag, 05 februari 2017 19:00)

  Prima schilders, mooi schilder werk geleverd (bijna hele binnenhuis geschilderd) behulpzaam met tilwerk en afspraken na komen.
  In cijfer uitgedrukt een 9

 • #3

  Belasting-Adviesbureau TruX B.V. (dinsdag, 18 oktober 2016 11:34)

  Zeer tevreden zijn wij over de professionaliteit waarmee onze kantoor/woning
  aan de gehele buitenzijde is geschilderd;
  * er werd secuur en vakkundig arbeid verricht;
  * in werkkleding met bedrijfslogo;
  * iedere dag alles opgeruimd en schoon achterlatend;
  * scherpe offerte;
  * prima prijs/kwaliteitsverhouding.
  Een aanbeveling waard.

 • #2

  Marnix (maandag, 12 september 2016 19:33)

  Vier verdiepingen schilderwerk, dus hoogwerker en 2 man druk met schuren, reinigen, gronden en aflakken. Elke dag zijn ze fluitend aan het werk. Ze hebben het uitgevoerd alsof het hun eigen woning is. Het is schitterend strak geschilderd. Ze zijn ook nog eens heel prettig in de omgang en communicatie!

 • #1

  Fam. Hieselaar (zondag, 22 mei 2016 14:32)

  Al het houtwerk binnen geschilderd door Martien, oud huis, een flinke klus! Uitstekend werk geleverd. Vanaf het moment van offerte tot afhandeling vriendelijk en behulpzaam. Duidelijk in de afspraken. Wij zijn erg tevreden!